Actie 19 november: Samen warm de winter door

Gepubliceerd op 9 november 2022 om 13:02

Steeds meer huishoudens hebben moeite met het betalen van de energierekening. En de koude winter staat nog op de stoep. Een warm huis of een lange warme douche is helaas niet voor iedereen meer vanzelfsprekend. Daarom slaan de energiecoöperaties van Nederland hun handen ineen. Op 19 november organiseren zij landelijk bijeenkomsten om jou te voorzien van energiebesparende tips. Alleen samen komen we warm de winter door: door slim om te gaan met energie zorgen we er samen voor dat niemand te veel betaalt.

700 lokale energiecoöperaties

‘Samen de winter door’ is een initiatief van alle 700 lokale energiecoöperaties binnen Nederland. Deze niet-commerciële coöperaties die vaak uit vrijwilligers bestaan, staan voor het versnellen van de energietransitie. De coöperaties bezitten veel kennis op het gebied van lokale duurzame energie opwekken, woningen verduurzamen en bijvoorbeeld het helpen van huishoudens met energiebesparing.

Waar kan jij terecht?

Op de website www.samendewinterdoor.nu zie je precies waar je bij jou in de buurt een energiecoöperatie vindt voor de actie op 19 november. Tijdens de bijeenkomst ontvang je kortingsbonnen, een uitgebreid overzicht van tips met impact en betrouwbare uitleg. En niet getreurd, lukt het jou niet om te komen? Dan zijn alle tips vanaf 20 november op de website van de actie te lezen. Bij vragen stuur je een e-mail naar info@samendewinterdoor.nu.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.