Doorstart Kick-Off 5 oktober

Gepubliceerd op 28 augustus 2023 om 10:58

Wij nodigen je vol enthousiasme uit voor de sprankelende Doorstart Kickoff van het Actienetwerk GasTerug! Samen gaan we een nieuwe fase in, met als doel energiebesparing te omarmen en te verankeren binnen de MRA-gemeenschap.

🗓️ Datum: 5 oktober
🕒 Tijd: 15.00 uur tot 18.00 uur
📍 Locatie: WTC Amsterdam

Bij GasTerug geloven we in de kracht van collectieve actie om het energieverbruik binnen onze regio te verminderen. Tijdens deze bijeenkomst zullen we inspirerende inzichten delen, innovatieve strategieën bespreken en concrete acties plannen om ons doel te bereiken. Samen smeden we banden, delen we kennis en creëren we een duurzamere toekomst voor ons allemaal.

 

Of je nu een bewoner, professional, bedrijfseigenaar of beleidsmaker bent, jouw aanwezigheid en bijdrage zijn van onschatbare waarde. Samen kunnen we de MRA voorop laten lopen in duurzame energie-initiatieven en een positieve impact hebben op onze leefomgeving.

 

Meld je voor 3 oktober aan om jouw plek te reserveren. Laten we gezamenlijk streven naar een groenere toekomst binnen de MRA. Samen maken we het verschil!

 

P.S. Vergeet niet om je passie voor energiebesparing te delen op sociale media met de hashtag #GasTerugMRA! Samen inspireren we anderen om zich bij ons aan te sluiten.

Meld je hier aan voor de bijeenkomst op 5 oktober van 15.00 uur tot 18.00 uur

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.