Welkom bij ons Netwerkevent Gedragsverandering

Bij GasTerug geloven we in de kracht van collectieve actie om het energieverbruik binnen onze regio te verminderen. Velen van jullie zijn al jaren bezig met duurzame oplossingen en energie besparen. De wil is er volop. helaas blijkt de praktijk vaak weerbarstig. Hoe krijg je de hele organisatie of de bewoners van jouw gemeente van willen naar doen? Dr. Reint Jan Renes weet hier gelukkig raad mee en gaat jou hierbij helpen.

πŸ—“οΈ Datum: 1 oktober 2024
πŸ•’ Tijd: 15.00 uur tot 18.00 uur
πŸ“Locatie: volgt (Heb jij een locatie in Noord-Holland of Flevoland waar wij gebruik van mogen maken? Laat het ons weten via contact@actienetwerk-gasterug.nl)

 

Dr. Reint Jan Renes

Gedragswetenschapper Reint Jan Renes is lector Psychologie voor een Duurzame Stad. Met zijn lectoraat doet hij, vanuit concrete vraagstukken uit de praktijk, onderzoek naar de gedragspsychologie achter duurzaamheid.

Steeds meer mensen maken zich namelijk druk over het klimaat. Maar veel van hen voelen toch weinig urgentie of zien teveel belemmeringen om in hun dagelijks leven daadwerkelijk klimaatvriendelijkere keuzes te maken. Wat motiveert hen om juist wél aan de slag te gaan?

Programma

🌿 15:00 uur - Inloop met koffie en thee
Begin alvast met netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee.


🀝 15:30 uur - Welkom & introductie
Welkom en een introductie vanuit de locatie waar we zijn

 

πŸš€ 15:45 uur - Keynote Dr. Reint Jan Renes
Uit de klimaatspagaat. Hoe komen we van willen naar doen?


πŸ’‘ 16:15 uur - Werksessie
Ga met je branchegenoten aan de slag met de informatie uit de keynote. Hoe kan je in jouw situatie gedragsverandering bevorderen?

 

πŸš€ 17:00 uur - Update pilots
We nemen je mee in de lopende pilots. Waar staan ze en wat kan jij er aan hebben?


πŸ”„ 17:10 uur - Haal- en brengsessie
Deel succesverhalen, uitdagingen en kennis met andere leden. Haal waardevolle inzichten op en breng jouw expertise naar voren.


πŸ₯‚ 17:30 uur - Netwerkborrel
Cheers op een geweldige dag! Tijd om nieuwe connecties te maken, verder te praten over de geplande actiepunten.

 

Impressie

Aanmelden

πŸ—“οΈ Datum: 1 oktober 2024
πŸ•’ Tijd: 15.00 uur tot 18.00 uur
πŸ“Locatie: ergens in Noord-Holland of Flevoland. De definitieve locatie volgt. (Heb jij een locatie in Noord-Holland of Flevoland waar wij gebruik van mogen maken? Laat het ons weten via contact@actienetwerk-gasterug.nl)

**Door je in te schrijven zullen we je automatisch op de hoogte houden van onze activiteiten als netwerk. Uiteraard kan je je hier altijd weer voor uitschrijven. Tevens zullen we je naam en organisatie delen met de andere bezoekers van het event, zodat iedereen weet welke netwerk mogelijkheden er zijn.